Taxitarieven Goedkope Taxi Breda

De metertarieven van Goedkope Taxi Breda zijn opgebouwd uit een drietal vaste componenten: een instaptarief, een kilometertarief en een wachttarief. Onze tarieven gelden zowel overdag als ‘s nachts. Een overzicht van deze tarieven kunt u ook in de taxi bij de chauffeur opvragen. 

Snel, Veilige En Betrouwbaar Taxi Service Van Breda

Goedope Taxi Breda biedt u 24 uur 7 dagen per week een snelle en veilige service aan tegen zeer scherpen prijzen. Wij hanteren het allerlaagste taxitarief in Breda en omstreken  naar Schiphol, Schiphol naar Breda en omstreken. Zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers kunnen bij Goedkope Tax Breda een taxi reserveren. U kunt bij ons online of per telefoon een taxi reserveren voor een zeer scherpe vaste prijs/tarieven.

Goedkope Taxi Breda is al een geruime tijd een begrip in de personenvervoersbranche. Binnen de vervoersbranche staan wij bekend om onze topservice en kwaliteit in het zakelijke en particuliere taxivervoer.

Door vast te houden aan hoge kwaliteitseisen van onze taxi’s en chauffeurs, is Goedkope Taxi Breda in een kort tijdsbestek uitgegroeid tot een betrouwbaar taxibedrijf voor particulieren en bedrijven.

Starttariefprijs per KmWachttarief
1 tot 4 personen€ 2,97€ 2,17€ 0,36 
5 tot 8 personen€ 6,07€ 2,62€ 0,39 


Taxi Breda

Taxi Breda Tarieven
Taxi Bestellen
Taxi Breda goedkoop
Taxibedrijf Breda
Taxicentrale Breda
Taxi in Breda
Schipholtaxi Breda
Taxi Breda Bestellen
Goedkope taxi Breda

Servicegebied Taxi Breda

Baarle nassau, Bavel, Breda, Chaam Dongen, Dorst, Effen, Etten- leur,  s'Gravenmoer, Geertruidenberg, Gilze, Hazeldonk, Hoogstraten, Hooge Zwaluwe, Hoeven, Made, Meer, Meerle, Moerdijk, Molenschot, Oosterhout,  Oudenbosch, Raamsdonksveer,  Rijen,  Rijsbergen, Ruchpen, Prinsenbeek, Sprundel, Terheijden, Teteringen,  Ulvenhout, Wagenberg, Zegge, Zevenbergen, Zundert.

Contact